СЛИВОВИЦ от Катерина Хапсали е вече достъпна

На книжния пазар вече можете да намерите СЛИВОВИЦ от Катерина Хапсали. Покоряваща човешка история, която дълго ще ви държи будни…

21 МАРТ, 19 Ч. КЛУБ 1, НДК

Катерина Хапсали познаваме като дългогодишен журналист. С романа „Гръцко кафе“ влезе стремглаво и в писателските среди. „Кафето“, както бързо стана известно сред читателите, грабна наградата „Перото“ в категория проза за 2015 г., както и приза „Цветето на Хеликон“ за 2016 г. „През девет планини“ е дебютната й стихосбирка.

Ред е да потънем в уюта на СЛИВОВИЦ. Честен и приласкаващ разказ за надеждата, за личния път към спасението и за неведомата мощ на едно приятелство. По думите на писателя Димитър Шумналиев тази книга ще ви опияни и няма как да я забравите, защото ще ви постеле легло.

Водещ на събитието ще бъде Драгомир Симеонов, атмосферата ще е топла, а душевната светлина – оранжева. Големите български актьори Руси Чанев и Койна Русева ще прочетат избрани фрагменти. Приготвили сме много изненади!

„И мога да ти споделя голямата тайна: тръгнат ли да ти бягат думите, поемаш след тях незабавно! Ако твърде дълго ги оставиш да се шляят сами, те вече никога не са истински твои.“ 

Start typing and press Enter to search