Бляскави водещи на сцената на Sofia Fashion Week

Бляскави водещи на сцената на Sofia Fashion WeekЗвездни, бляскави и любими на публиката – Теодор Тодоров – Тео и БорянаБаташова се качват отново на най-голямата модна сцена у нас.

Сценичният тандем ще води финалната гала вечер на пролетно-лятнатаседмица на модата в София тази година. Sofia Fashion Week ще се проведе между 26-и и 29-и март 2019-та година встоличния хотел „Маринела“, като през всяка една от разичните вечери щебъдат представени едни от най-добрите родни и световни брандове идизайнери.

Булчински, абитуриентски и прет-а-порте колекции ще бъдат достъпи завсички в иновативния pop-up store и showroom в рамките на събитието, където дизайнерите ще предлагат своите модели на атрактивни цени. Гала вечерта и закриването на Sofia Fashion Week SS 2019 с представянена самостоятелни ексклузивни ревюта на български марки и дизайнери eповерено на Тео и Боряна за поредна година.

Бляскавото шоу е насроченоза 19:00 часа на 29 март, а локацията – най-модерната зала в София – EFEна хотел „Маринела“. Двамата водещи са доказани във времетопрофесионалисти и тяхното появяване на сцена е истински фурор.

Теодор Тодоров – Тео е на 27-години, а името му се свързва с едни отнай-големите събития в страната, на които е водещ.

Преминал е презшколата на няколко радиостанции и телевизии, стотици фирмени партита,публични събития, реалити предавания. Млад и амбициозен, винагиусмихнат, талантлив и зареден с уникална енергия, Тео е сред най-добритеводещи в страната.

Боряна Баташова е изключително талантлива и харизматична личност, коятопридава изключителен дух на всяко едно събитие, което води.

Start typing and press Enter to search