Studio 54 открива светския сезон у нас

VIP НОВИНИStudio 54 открива светския сезон у нас

Диското винаги е на мода, а една от емблемите на 70-те безспорно е култовият нюйоркски клуб Studio 54. Именно такава ще е атмосферата, в която ще ни пренесе, откриването на сезона на светските събития у нас. Това ще се случи на 29 април, мястото е новия пиано бар Black & White Sport Bar and Piano Lounge. Датата може би не е случайна, защото точно по това време преди 44 години е открито и емблематичното нощно заведение в Града който никога не спи.

След дългият парти застой, откриването на новия клуб в Сърцето на София в хотел Милениум е така очакваното място за забавления. Пиано барът ще предложи бляскава вечер в стил Studio 54, а на следващата вечер, гостите ще могат да се насладят на горещи латино ритми. Заведението предлага богат репертоар и очаква от гостите си много усмивки и добро настроение.

Преди грандиозното откриване, ще имате невероятната възможност на 17.04.2021 да се насладите на групата с богат международен опит и репертоар – The Beatles Tribute.
On line на живо от сцената на лъскавия пиано бар по време на пандемията преминаха с джаз сейшън Есил Дюран, дует Експоус, Цвети Веселинова, кипърката Християна Луизу. Събитието в комплекс Palms Merkur Royale ще направи вечерта ви незабравима, обещават организаторите.

Материалът Studio 54 открива светския сезон у нас е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Ако сте пропуснали:

Още теми...