В името на тялото

Като в детска игра уредите на Technogym преподреждат всеки мускул и ни разкриват удоволствието от упражненията. Този път това не се случва във фитнес залата, а в сърцето на дома ни.

Лошият ген или обърканият метаболизъм са само извинения, когато се опитваме да избягаме от идеята за упражненията. Вече сме се убедили, че извиненията не горят калории. Налага се да пробием дупка в мързела, да станем от дивана и да се настроим на вълните на уелнес философията на Technogym.

Дори Covid 19 не е оправдание, защото Technogym вече има супер иновативна и приятна концепция за домашен фитнес. Плюсовете са много – специален дизайн, умна технология, персонализирани тренировки, включване в класовете на най-популярните студиа по света, компактни и безшумни уреди.

Какво трябва да направим?

Първа стъпка е да повярваме че „ Бог ни е дал тяло, с което да понесем почти всичко! Нашата задача е да убедим в това нашия разум“.

Втора стъпка е да се уверим, че е по-добре с мускулна треска, отколкото със съжаление.

И третата стъпка е да подредим нашия пъзел с новия клас умни фитнес уреди на Technogym за домашно ползване. Запознайте се с характера на всеки един от тях:

• Technogym Bike – умно колело, което ви дава възможност да участвате от дома си в любими класове по спининг във всяка една точка по света. От конзолата избирате между включване директно в класа или пускате запис. Каналите предлагат тренировки от топ студия като 1Rebel в Лондон, Revolution by Virgin Active в Милано, а в бъдеще ще има достъп и до упражненията на Technogym.

• Myrun – компактна, безшумна и интерактивна бягаща пътека, която се свързва с таблета. Специалното приложение дава възможност за персонализирана програма, съобразена с фитнес нивото. Приложението Myrun App предлага персонализирани програми за бягате и лесен достъп до личните резултати.

• Ball Active Sitting – Най-ефективната уелнес алтернатива на стол, която помага за стягането на мускулатурата, подобряването на баланса, гъвкавостта на тялото и правилната стойка. Външният слой на топката е направен от качествена материя и гарантира стабилност и удобство.

• Technogym Bench е универсална „станция“ с всички уреди за тренировка за цялото тяло като ластици, дъмбели, постелки и др. Всичко е максимално комфортно и с безброй възможности за упражнения, дори и в най-малкото пространство. Със „станцията“ на Technogym получавате достъп до програми за видеообучения.

Изберете вашите фитнес уреди Теchnogym в шоурума на АТАМА с персоналната консултация на нашите уелнес експерти.

Start typing and press Enter to search