Toyota Prius (мнение)

4 причини защо да изберем модела на Toyota – Prius

Toyota Prius е един от най-модерните масови автомобили днес. Неговият възход в очите на потребителите се дължи най-вече на модерния подход на Toyota да създадат масов хибрид за пазара. През последните години милиони хора по света предпочетоха именно Prius, повлияни от набиращата все по-голяма мащабност еко вълна.

Нека обобщим 4 причини защо да изберем модела на Toyota – Prius, като се надяваме да отговорим на вашите очаквания за този отличен автомобил:

Подобрено разположение на задната седалка

Всъщност никой не е обвинявал Toyota, че пространството е малко, но все пак е по-приятно когато то е повече. Естествено това дава по-широки възможности на шофьора и пътниците да се насладят на едно по-удобно пътуване.

Повишен обем на багажника

Все повече хора предпочитат Prius като семейна кола и това поставя нуждата от повече пространство за багаж на едно от челните места за подобрения. От японската компания не са закъснели да отговорят на тези очаквания и в новата версия са ясно разграничими подобренията в тази насока.

Удобство за водача

Подобно на задните седалки и тук има подобрение, което ще се хареса на ценителите на Toyota Prius. То се изразява във възможността да бъде повдигната шофьорската седалка, за да се чувстваме по-удобно зад волана на автомобила. Лесната манипулация на детайлите по отношение комфорт в тази насока е нещо, което със сигурност си струва да отбележим.

Подобрен интериор

Toyota Prius V 2012 е подобрена и от гледна точка на интериора. Вярно е, че новата версия е малко по-скъпа, но за това си има причина и тя е именно вътрешното обзавеждане на Prius. В него вече са съчетани далеч по-качествени материали от тези, които сме свикнали да наблюдаваме, а това разбира се подобрява общото усещане за всеки, които пътува с този отличен екологичен автомобил дори само на кратки разстояния в рамките на града – до работа например.

Start typing and press Enter to search