В Червен бряг не ги интересува любовта…

СЪБИТИЯВ Червен бряг не ги интересува любовта...

От plevenzapleven.bg става ясно, че в Червен бряг акцентират на качествените вина за 14 февруари, а не на любовта. Какво по-правилно решение… Любовта е само част от удоволствието, което може да достави всяко качествено вино. За всички, които обичат да пътуват, ето няколко интересни събития в региона на Червен бряг:

В село Реселец избират най-доброто младо вино

НЧ „Тодор Попов-1927“ с. Реселец организира тържество за традиционния празник Трифон Зарезан на 14 февруари.

Ще бъде проведен конкурс „Най-добро младо вино“ 2019 год. Ще бъдат раздадени грамоти и материални награди за отличилите се винари. Участниците трябва до 10.30 часа да представят вина за конкурса на 14 февруари. От 11.00 часа -зарязване на лозе и веселие.

Конкурс за най-добро домашно вино организират в Червен бряг

Общински конкурс за най-добро домашно вино ще се проведе в Червен бряг по повод 14 февруари – Деня на лозаря и виното. Организатори са НЧ „Н. Й. Вапцаров“ и Община Червен бряг. Мястото на провеждане на надпреварата е бар-грил „Релакс“. Вината трябва да се предадат от 10 до 13 часа на 14 февруари, а резултатите ще се обявят в 17 часа.

Конкурс за най-добро вино ще правят в село Радомирци

На 14 февруари по случай празника на лозата и виното Трифон Зарезан в село Радомирци ще се проведе конкурс за най-хубаво бяло и червено вино. Началото на дегустацията е 10:00 часа пред сградата на читалище „Огняна-1899” – село Радомирци, което е и организатор на проявата.

Вината за участие ще се приемат до 13 февруари в читалището.

 

Ако сте пропуснали:

Още теми...