ВЪЗРАСТЕН МЪЖ СЕ ПРЕБИ ЗАРАДИ „ПЕРКИТЕ“ ПО „ГРАФА“

Престъпното бездействие взима поредната жертва

Днес, в 10 часа сутринта на „Графа” падна поредният гражданин, коварно спънат от „перките на акули”, които вече четвърти месец кметът на София не премахва, въпреки явната опасност, която създават. Господинът, който виждате на снимките, падна и едва не бе сгазен от минаващия трамвай. Служители от близките магазини му оказаха първа помощ и му помогнаха да седне и да изчака линейка, защото той беше видимо объркан и неадекватен. За щастие колата на „Спешна помощ“ дойде за броени минути.

Последва акция на „загриженост” от страна на Столична община – служител позвъни на телефона, от който бе повикана линейката (телефон на един от учредителите на „Справедливост за всички в България“), за да ни информира, че при направената проверка не е установен подобен случай. Последва и проверка от полицията.

Нямаме информация къде е закаран пострадалия гражданин, но можем да ви уверим, че подобни случаи са ежедневие по улицата, която ние стриктно следим.

Когато някой със своето бездействие води постоянно до травми на граждани, това следва да бъде квалифицирано като престъпно бездействие.

За връзка с очевидец на събитието: Диана Дамянова, учредител на „Справедливост за всички в България“, 0888727600

Start typing and press Enter to search