Този сайт се администрира и е собственост на фирма “МЕДИА ПРОДЖЕКТ 64” ЕООД, регистрирана в Търговкия Регистър при Агенцията по вписванията с ЕИК 203373992.

Аналитично – информационното интернет издание front.bg е онлайн медия за новини, културни и светски събития, политика, бизнес, здраве и всичко онова, от което се вълнува обществото.

Публикуваните новини, коментари, анализи, фоторепортажи, интервюта, мнения и др., представят различни гледни точки за събитията, случващи се в България и по света.

Освен авторските текстове, Фронт.бг е и мултимедиен агрегатор на новини и интересни материали. Медийното съдържание се агрегира ръчно или от софтуер, за да подбираме най-важното за читателите си. В случай че на сайта намерите публикация, за която считате, че имате авторски права и желаете тя да бъде премахната или виждадет някаква нередност  – моля уведомете ни на имейл front@front.bg или на reklama@front.bg.

Този сайт се администрира и е собственост на фирма “МЕДИА ПРОДЖЕКТ 64” ЕООД, регистрирана в Търговкия Регистър при Агенцията по вписванията с ЕИК 203373992.

 front.bg е първата уеб медия агрегираща най-добрите новинарски youtube канали на водещите медии в България. Предоставяме възможността на нашите читатели да бъдат и зрители или слушатели, като проследяват видео новините, репортажите и предаванията на най-добрите телевизии събрани на едно място в категория ВИДЕО НОВИНИ  в основното меню на front.bg.

Съдържанието на уеб сайта front.bg и технологиите използвани в него са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Предлагаме богата информационна среда – текст, образ, звук.

„МЕДИА ПРОДЖЕКТ 64“ ЕООД не е обвързана с политически и корпоративни интереси. Основният принцип на медията е да публикува без каквато и да е цензура различни анализи, коментари, интервюта и лични мнения, да предоставя обективна информация за събитията в страната и света.

Всички текстови, графични, фото и видео материали, публикувани в дигиталните издания, са собственост на „МЕДИА ПРОДЖЕКТ 64“ ЕООД в случай, че не е посочено друго.

Съдържанието от Facebook публикуваме на основание т. 2.4 от Декларация за права и отговорности:

„Когато публикувате съдържание или информация, използвайки настройката Публично, това означава, че позволявате на всички, дори и на лица извън Facebook, да имат достъп до тази информация и да я използват, както и да я свързват с вас (т.е. вашето име и профилна снимка).“

„When you publish content or information using the Public setting, it means that you are allowing everyone, including people not on Facebook, to access and use that information, and to associate it with you (i.e. your name and profile picture).“

Вие не можете да възпроизвеждате (цялостно или на части), да предавате (по електронен или друг начин), да модифицирате, да свързвате или използвате за каквато и да е публична или търговска цел текстови, фото и видеоматериали от този сайт, без предварително изрично писмено разрешение.

Имате право да използвате дигиталните издания единствено за лични/нетърговски цели, ако изрично не е договорено друго.

Използването на части от текстови, фото и видеоматериали от този уеб сайт е допустимо само при условие, че бъде посочен източникът – за печатни издания, радиостанции и телевизии, както и да бъде добавен активен линк към – правило, с което е нужно да се съобразят всички интернет издания.

Не се разрешава копирането на цели материали и използването на снимки и видеоматериали от сайта, без изрично писмено съгласие, независимо дали е посочен източникът или е поставен линк към него. Може да потърсите връзка чрез имейл front@front.bg или на reklama@front.bg

Обезщетения

„МЕДИА ПРОДЖЕКТ 64“ ЕООД имат право да търсят обезщетения за евентуални вреди и претенции на трети страни, следствие от нарушаването на настоящите Общи условия и/или нерегламентирано използване на сайта.

Отварянето на страници на сайта и/или следването на линкове в него представлява декларация от страна на потребителя, че е запознат, приема и ще спазва настоящите Общи условия за ползване.

В интернет изданията не се толерират обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.

Такива са тези, които съдържат:

Лични обиди, нападки и заплахи.

Коментари, които нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Нецензурни думи или изрази, текстове с порнографски характер, както и всякакви форми на обиди, противоречащи на добрия тон.

Подтикване към жестокост, насилие, или внушение на нетърпимост и нетолерантност.

Национална, политическа, етническа, религиозна, расова, полова или друга дискриминация или подтикване към расистки прояви и/или обиди към малцинствата.

Вcяĸaĸви мaтepиaли, ĸoитo ca в paзpeз c бългapcĸoтo зaĸoнoдaтeлcтвo (вĸл. Зaĸoнa зa aвтopcĸoтo пpaвo и cpoднитe мy пpaвa) и пpaвoтo нa Eвpoпeйcĸия cъюз; мaтepиaли или вpъзĸи c дpyги yeб caйтoвe, чpeз ĸoитo ce нapyшaвa пpaвoтo нa интeлeĸтyaлнa coбcтвeнocт.

Ограничение на отговорността за съдържанието

Терминът „уебсайт“ в това разяснение се отнася за уебсайта https://front.bg и всички свързани с него поддомейни и съпътстващи издания на информационна агенция ФРОНТ BG.

Съдържанието на този дигиталните издания НЕ е предназначено да ви дава съвети, да ви насърчава или агитира какво да правите, ползвате, мислите, вярвате и др. на всяка една тема.

Вие, като посетители и ползватели на уебсайта на своя отговорност използвате информация, която получавате от него. Всяко позоваване на съдържанието на уебсайта е изцяло на Ваш собствен риск и решение.

Публикациите на сайта са достъпни безплатно за неограничен и неопределен брой читатели. Винаги трябва да имате предвид, че всяка информация може да се нуждае от индивидуално допълнително проучване, подход и решения.

„МЕДИА ПРОДЖЕКТ 64“ ЕООД, https://front.bg, както и доставчиците на съдържание от трета страна не носят отговорност за каквито и да било преки или непреки загуби или пропуснати ползи и каквито и да е емоционални и други състояния, понесени от посетителите на нашия уебсайт.

Възможно е, понякога, изданията да са използвали материали от неизвестни автори или от наши читатели, получени по пощата или през фесбук каналите ни. Ако притежавате авторските права, то се свържете с нас, за да посочим източника чрез линк или дса премахнем съдържанието.

Освен свои материали, изданията на дигитална агенция Фронт бг, публикуват и съдържание от други издания като агрегатор на новини, но съответното съдържание е изцяло тяхно.

Тези функции се извършват ръчно или чрез компютърни алгоритми (автоматично, чрез софтуер) и човешкият фактор няма никакво влияние върху тях. Поради тази причина са възможни някои грешки, нередности и недоразумения.

Призоваваме,  всички наши читатели, когато имат основателни причини да ни сигнализират за нередност, да не се колебаят и да го направят.

Имейлите ни front@front.bg или reklama@front.bg както и фейсбук страницата https://www.facebook.com/front.bg.novini/ са ни лесно достъпни, денонощно и може да реагираме възможно най-бързо. Това е част от Общите условия за ползване на уеб сайтовете ни, с които се съгласявате, когато ги посещавате.

Общи условия

Политика за поверителност

Политика за използване на “Бисквитки” (COOKIE)

РЕКЛАМА

 

За връзка с нас front@front.bg или reklama@front.bg