За неговите удоволствия с нейните ръце…

В любовните удоволствия не трябва да има граници. Но за да притежавате такова сексуално богатство, не е достатъчно само партньорът ви е на същото мнение.

Двамата трябва да постигнете такива усещания за близост, които разрушават всякакви предразсъдъци. Създайте между вас увереността, че ще преодолеете всеки евентуален риск от притеснения за всяка нова похотлива игра.

Как най-лесно да се случи? Говорете!

Когато сте заедно и се чувствате неуверени да обсъждате еротичните си желания или да коментирате всичко свързано със секса изобщо, то се възползвайте от онлайн комфорта и започнете темата на чат, имейл, смс… след това разговорът лесно ще се продължи когато сте един до друг.

Най-страстният секс може да се постига само с постоянен партньор. Защото както всичко качествено в живота, така и силните любовни преживявания са безкраен процес, за който е нужно време и подходящи взаимоотношения. Е, не с всеки се получава. Затова, ако държите на интимно качество, то открийте подходящият партньор за вас. Красивото тяло, богатството или редица други общоприети модели и афродизиаци не са достатъчни. Често дори имат и обратния ефект – скучен любовен живот, ако изобщо се стига до него.

Намерите ли партньор, с когото се чувствате свободни да му споделите всичко, без това да вреди на отношенията ви, то поговорете и за удоволствията, които може да си доставите, включително и само с ръце.

Почти всички мъже се нуждаят повече от физическа стимулация отколкото от провокативни за въображението предложения, за разлика от жените. Но за да може сексуалното удоволствие от докосването на пениса да бъде повече от приятно, е нужна влага. Естественото овлажняване, което имат дамите, не е присъщо за мъжете. Затова използвайте лубрикант или друго, чрез което ще постигнете лек овлажняващ ефект. Сухият пенис е чувствителен и да се играе с него нагоре-надолу, често може да се превърне в нежелано усещане вместо еротично приключение. А докато едната ръка забавлява пениса, то другата може да нежно да докосне тестисите. Още по-страстно е те да бъдат погалени с език.

 Един незабравим еротичен спомен е да се достигне до пълно сексуално удовлетворение и за двамата партньори само с ръце. Независимо дали си го причинявате един на друг или един срещу друг, такива интимни преживявания ще стимулират въображението ви всеки следващ път на оргазмени приключения.

 Още по-интересно става, когато вече сте постигнали качествени любовни взаимоотношения, в които нищо не може да ви попречи да експериментирате. Тогава, може да включите в любовната си игра и вибратор, който да е забавна играчка и за двамата.

Да се погалят с вибратор тестисите или перинеума (гладкото неокосмено местенце между ануса и тестисите), или си да си поиграете с него около отвора на ануса му може да се окаже доста възбуждащо за мъжа. Както и за партньорката му само заради това че го прави.

Много по-силно удоволствие може да се постигне и като жената навлиза с пръст в ректума на партньора си, докато обича достатъчно страстно еректиралият му пенис.

Както клиторът на жената, така и пенисът продължава и навътре в тялото. За да се стимулира тази вътрешна част от него може да се постигне само чрез ануса. Това е така наречената мъжка G точка или простатната жлеза. За удоволствието да се докоснете до нея е нужно проникване около от 3 до 7 сантиметра и много силна любов между двамата, която ще му осигури комфорта да не се притеснява, за да се отдаде само на възбудата.

 Не забравяйте лубриканта, както и че това висше занимание по секс удоволствия е за дами без дълъг маникюр, които обичат партньора си така, че за тях е удоволствие да му доставят удоволствие.

И въпреки близостта ви не си позволявайте да го изненадвате по този начин. Трябва да сте сигурни, че той не се тревожи от това да го направите, дори и да ви е за първи път. Поговорете преди да го практикувате. Или не се смущавайте, ако той го поиска от вас. Това също е част от интимното приключение.

 Само така ще може му причините оргазма на живота му! 🙂

Горещи модели на Playboy вдигат градуса с настъпването на пролетта

Start typing and press Enter to search