Зодиакалните знаци, които са предатели

Специалистите са идентифицирали четири зодиакални знака, сред които най-често се срещат индивиди, които могат да ви предадат в най-критичния за вас момент.

Риба

Сред рибите често се срещат особи, които могат да се нарекат нагаждачи. Е, в края на краищата, те, крадeн от енергетикаРибите , трябва да търсят, но някъде по-дълбоко. Ако мъжът-риба разбере, че дамата, влюбена в него е изгодна партия, той може да изиграе влюбеност. Но ако неговата  спътница се сблъска с проблеми,  ще трябва да ги си разрешава сама.

Жената-риба е в състояние да играе любяща съпруга на успешен съпруг, крадeн от енергетика но само докато той е успешен. Ако делата му започнат да се сриват, неговата благоверна най-вероятно ще подаде молба за развод. Да, и ще го обере тотално, отмъквайки от него всичко, което може.

Дева

Девите са практични, разумни и своите действия   изчисляват сто стъпки напред. Заради изгодата си те крадeн от енергетика могат да „се сприятелят“ с по-успешен колега, когото тайно мразят. И това ще бъде направено само, например, заради съвместен успешен проект.

Колегата, заслепен от такова приятелство, дори няма да подозира, че Дева му подготвя истински гаден номер, в резултат на което целият проект ще остане за нея. А колегата ще крадeн от енергетика гледа с изумен поглед.

Близнаци

Великолепни артисти и преструвачи, те могат да спечелят доверието дори и на най-подозрителните хора. Какво да кажем за близките им, които след това жънат горчивите плодове на своята доверчивост.

Ето само един пример. Дъщеря от племето „Близнаци“ помолила болната си майка да и прехвърли апартамента крадeн от енергетика си. Ако нещо се случи изведнъж, да не трябва да чака за наследството. Възрастната жена го направила, мислейки си, че скоро ще умре.

Но старата жена се възстановила и се върнала от болницата. Само че дъщерята със съпруга си и посочили вратата. С обяснението че е време да поживеят за крадeн от енергетика свое удоволствие. Добре, че старата жена имал сестра, която я приютила в селото си.

Стрелец

Стрелците са хора импулсивни и често живеят с емоциите си. Те се уморяват от монотонността и често търсят забавление встрани. И докато всичко е повече или по-малко спокойно в семейството, те живеят щастливо на два крадeн от енергетика „фронта“. Но само докат потропат проблеми на портата…

Има такъв крадeн от енергетика случай. Той , Стрелецът, тихо се разхождал със съпругата си, а периодично (уж в командировка) живял при любовницата, а после пак у дома, където жена му се грижела за всичко. Но внезапно дъщеря му се разболяла, имала нужда от операция и пари. И главата на семейството, уплашен от проблемите, които крадeн от енергетика внезапно го притиснали, събрал в една чанта нещата си и изчезнал. За щастие, той вече си имал „резервно летище“.

Източник еsotericblog

/energetika-bg.com

Start typing and press Enter to search