Звезди закриват седмицата на модата в София

Звездният тандем Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова закриват пролетно-лятната седмица на модата в София тази година. Най-обичаната и популярна сценична двойка ще бъдат водещи на финалната вечер на Sofia Fashion Week в края на март.

Най-голямото модно събитие у нас ще се проведе между 26-и и 29-и март 2019-та година в столичния хотел „Маринела“, като през всяка една от разичните вечери ще бъдат представени едни от най-добрите родни и световни брандове и дизайнери.

Гала вечерта и закриването на Sofia Fashion Week SS 2019 с представяне на самостоятелни ексклузивни ревюта на български марки и дизайнери e поверено на Тео и Боряна за поредна година. Бляскавото шоу е насрочено за 19:00 часа на 29 март, а локацията – най-модерната зала в София – EFE на хотел „Маринела“.

Булчински, абитуриентски и прет-а-порте колекции ще бъдат достъпи за всички в иновативния pop-up store и showroom в рамките на събитието, където дизайнерите ще предлагат своите модели на атрактивни цени.

Теодор Тодоров – Тео е на 27-години, а името му се свързва с едни от най-големите събития в страната, на които е водещ. Преминал е през школата на няколко радиостанции и телевизии, стотици фирмени партита, публични събития, реалити предавания. Млад и амбициозен, винаги усмихнат, талантлив и зареден с уникална енергия, Тео е сред най-добрите водещи в страната.

Боряна Баташова е изключително талантлива и харизматична личност, която придава изключителен дух на всяко едно събитие, което води.

Билети за Sofia Fashion Week, може да закупите от мрежата на Eventim или хотел „Маринела“.

Start typing and press Enter to search